Annonsørinnhold

Logo

Fly så høyt du vil
– med begge beina på jorda!

Velkommen til Høylandet og Norsk Revyfestival 2023 - den ultimate feiringen av norsk revy og inkludering! Det gode samarbeidet med Høylandet kommune bidrar å skape en unik opplevelse som bringer sammen talentfulle artister, engasjerte publikummere og hele samfunnet.

Alle er invitert til Norsk Revyfestival. – Men! Høylandet kommune og Norsk Revy inviterer spesielt alle som flyttet til Høylandet kommune det siste året til å oppleve Norsk Revyfestival i all sin galskap og glede – for å se hva nettopp Høylandet har by på for de som bor der.

I Norsk Revyfestival tror vi på kraften av inkludering

Helt siden festivalen så dagens lys på 80-tallet, har den sterke dugnadsånden vært drivkraften som har skapt et arrangement der alle føler seg velkomne, uavhengig av bakgrunn, alder eller erfaring.

Gratis dagspass til Norsk Revyfestival fredag 7. juli 2023 for nyinnflyttede

Som nyinnflyttet kan du bli satt i kontakt med en vert og en liten gruppe å gå sammen med på semifinale i revy med kl. 19.00 – en gylden sjanse til å bli mer kjent med hållingene.

Alle nyinflyttede i Høylandet Kommune skal ha fått egen invitasjon til revyfestivalen. Ta kontakt med revykontoret om  denne ikke er mottatt.

Lørdag 8.juli 2023 kl. 12.00 blir det sirkus for hele familien på Norsk Revyfestival

Ta med ungene og kom til NTE Solsiden!

Det blir workshop, slik at ungene kan lære noen sirkustriks, det blir show med de flinke folkene i Plutselig Sirkus, og så tar de med seg sirkusaktivitetene ut på festivalområdet.

Passer for ALLE, men spesielt for barnefamilier!

Arrangementet er GRATIS, krever ikke norsk språk.

Font, Sleeve
Smile, Happy, Community
Facial expression, Nose, Smile, Mouth, Happy, Gesture, Headgear

Engasjement, læring og opplevelser i fleng

Norsk Revyfestival 2023 byr på en mengde unike opplevelser. Du kan glede deg til å se spektakulære forestillinger, fylt med latter, satiriske innslag og bittersøte øyeblikk. Vi har også organisert spennende debatter og paneler, der vi tar opp aktuelle temaer som angår samfunnet vårt. Dette er en unik mulighet til å engasjere seg og lære mer om hvordan revy kan være et verktøy for å utfordre og reflektere over viktige spørsmål.

Et samarbeid med mening

Gjennom vårt samarbeid med Høylandet kommune ønsker vi å skape en festival som bidrar til lokal økonomisk vekst og utvikling. Festivalen vil stimulere til turisme, med besøkende som får muligheten til å oppleve den vakre naturen og den gjestfrie atmosfæren som Høylandet har å by på.

Kontakt oss

Er det noe du lurer på, er det bare å ta kontakt med kommunens servicekontor på kommunehuset i Grong sentrum. Servicekontoret kan nås på telefon 74 31 21 00 eller på epost: postmottak@grong.kommune.no, og er åpent hverdager kl. 09.00 – 15.30.

Biblioteket er også et fint sted å oppsøke hvis du trenger informasjon.

https://www.grong.kommune.no/tjenester/kultur-idrett-og-fritid/kultur/bibliotek/

Følg oss også på facebook www.facebook.com/grongkommune.

Vennlig hilsen

Le høyt og le sammen med oss

Vi ønsker deg velkommen til Norsk Revyfestival 2023, der inkludering og samarbeid er i sentrum. Sammen med Høylandet kommune vil vi skape en uforglemmelig opplevelse som inspirerer, underholder og bringer mennesker sammen. Bli med oss i feiringen av norsk revy - en kunstform som får oss til å le, tenke og reflektere over samfunnet vårt.

Vi gleder oss til å se deg der!

Logo
Line, Triangle

Verden trenger flere Namdalinger!

På grunn av alarmerende tall om at det flytter like mange fra som til Namdalen, og stadig økende behov for mer arbeidskraft, ønsker Namdal Regionråd å teste om det er mulig å bruke eksisterende kulturarenaer i Namdalens kommuner som tilrettelagt møteplass for lettere sosial inkludering og dermed sjanser for økt bli –og bolyst.

I 2023 testes ulike aktiviteter under fire festivaler i fire namdalske kommuner: Musikkfestdagan i Grong (Grong kommune), Norsk revyfestival (Høylandet kommune), Rørvikdagan ( Nærøysund kommune) og Namsosmartnan (Namsos kommune)

Disse tester blant annet ut ulike tilbud av aktiviteter som spise sammen, møteplasser for aldersbestemte grupper, sirkus-show, familieshow, tilrettelagte arbeidsplasser for unge i utenforskap, synlighet av fritidstilbud og bidra som frivillig i arrangementene.

Prosjektet tar utgangspunkt i FNs bærekraftsmål 11:

Font

OM DENNE ARTIKKELEN

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Namdalsavisas markedsavdeling.
Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.