Når opplevelsene står i fokus

Produsert av NA Kreativ for Bobilsenteret Namsos AS

Campingliv kan være så mangt. For mange er det synonymt med spikertelt, fast plass på campingen og gode ferienaboer – og rolige, fine dager i sola.

Men for stadig flere er det aktivitetsferie som er tingen, gjerne med flere mange små feriedestinasjoner og hyppige forflytninger. Tilhører du denne gruppen folk, er du nok ikke spesielt opptatt av campingvogn, men for deg handler alt om optimal tilrettelegging for å få mest mulig ut av dagen. Du har hverken tid eller lyst til å scanne internett etter campingplasser. Du har heller ingen interesse av å bruke halve dagen på å sette opp camp og nivellere den tolv meter lange campingvogna.

Så hva om du da er typen som gjerne vil oppleve mest mulig og være tett på naturen, men som ikke gidder å ligge og høre på den ene irriterende mygga ettellerannet sted i det litt for våte teltet ditt? For «tett på» betyr ikke nødvendigvis at du MÅ ligge i telt.

For deg finnes det nå to nydelige alternativer: Kjørevogn eller camper.

La oss se nærmere på to typer i denne kategorien:

• Opplevelser langs landeveien: Elbil + kjørevogn
• Off-road opplevelser: Dieselbil + campervogn

Mode of transport, Motor vehicle, Automotive tire, Cloud, Sky, Blue, Hood

Ok, så dette er jo bare tøft. Se på denne frekke comboen; svart Jeep som lukter lær, sigar og gammalt brunt brennevin – og så den lille Mink camper-vogna.

Ei snasen litta seng på hjul. Basecamp for de villeste turene, eller bare de fineste turene du kan komme på.

Med noe slikt kan dommedag bare komme; med denne riggen er det bare å sette seg i bilen og forsvinne ut i ødemarka.

Ok, så dette er jo bare tøft. Se på denne frekke comboen; svart Jeep som lukter lær, sigar og gammalt brunt brennevin – og så den lille Mink camper-vogna.

Ei snasen litta seng på hjul. Basecamp for de villeste turene, eller bare de fineste turene du kan komme på.

Med noe slikt kan dommedag bare komme; med denne riggen er det bare å sette seg i bilen og forsvinne ut i ødemarka.

Denne kokongen av bekvemmelighet veier puslete 490 kilo, men den rommer alt du måtte trenge på tur.

La oss sette opp ei lita liste:
• Seng
• Kjøkken
• Strøm fra sola
• Beskyttelse fra alle element – inkludert den hersens knotten.

OK, så må du gjøre ditt fornødne i skogen, men det er jo faktisk ganske bærekraftig å gjødsle naturen man benytter seg av.  

Fisketur med eldstemann – null stress.

– Fattern, jeg vil på fisketuuur, kommer det fra guttungen en døsig lørdags ettermiddag. Det blir bare stress det, gutten min, tenker du – men så husker du plutselig at du for svingende har Mink-vogna stående i garasjen.

Åtte sekunder senere sitter dere i bilen, du bruker ekstra fire sekunder og slenger vogna på kroken, så bærer det ut på landeveien. Vogna rygger du kjapt oppi noe lyng like ved elvebredden, og før du rekker å tre den stakkars meitemarken på kroken, har guttungen fått napp – og kvalitetstid med arvingen er undervegs.

Her skal ingen slå opp telt eller blåse opp den dumme luftmadrassen. Ingen skal bekymre seg for å våkne i et bløtt telt, eller om tiurleiken ender med blodbad i teltåpningen din.

Like før guttungen døser på svaberga, tusler han inn i vogna, sovner umiddelbart, og du sitter snart ved bålet med en kald en og koser deg med siste nytt fra Instagram (du sitter på telefonen vettu, ikke lat som du ikke gjør det).

På mårraskvisten nytes en rolig frokost, og uten nevneverdig styr smeller du bilen i gir og er på vei hjem. Med den nye Mink-vogna di har du plutselig åpnet opp for lavterskel opplevelser – hvor som helst og når som helst.

Sist, men ikke minst; du ser sjukt kul ut, og Lars Monsen kan ta seg en bolle, for du er outdoorsy som bare fy.

Nyhetsvarsel! Selvfølgelig kan du dra vogn med elbilen

Nyhetsvarsel! Selvfølgelig kan du dra vogn med elbilen

Eller det vil si; ikke alle elbiler kan det. Men flere og flere. Og må du på død og liv trekke vogn i 60 mil uten stans, har du misforstått hva en ferietur er.

Ferien er alle stoppene. Ikke alle kilometerne.

Når det er sagt; en eller annen 12 meter lang Excalibur Gold Plus Presidential edition, er kanskje ikke det optimale campingvognvalget når du skal kjøre elbil på ferie. Men en enkel Hobby på 4 meter kan bistå deg til en nydelig bilferie, uten en eneste dråpe diesel spilt.

VI hos Bobilsenteret Namsos kan alt om dette. La Google få slippe alle de dårlige formulerte spørsmålene dine, og snakk heller med oss. Vi forstår deg og dine campingbehov, og vi skal sørge for at du blir selve definisjonen på en happy camper.

Det er bare å ta turen innom.

Kom innom å slå av en prat med vår selger Frans Otto, så kan du være sikker på at du får all den hjelp og info du skulle trenge.

Les mer om Mink Campers her

Velkommen innom!

Om denne artikkelen

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Namdalsavisas markedsavdeling.
Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Annonsørinnhold