Annonsørinnhold

Gesture

Ytre Namdal er en inkluderende, innovativ og bærekraftig blå-grønn matregion!

Bli med på en uforglemmelig opplevelse under Rørvikdagan 2023! Dette året setter vi fokus på inkludering av unge tilflyttere og samarbeid med Nærøysund kommune.

Rørvikdagan er en årlig festival som feirer fellesskap, kultur og mangfold i hjertet av Norge. Det er en unik mulighet til å bli en del av et varmt og inkluderende samfunn.

Vi ønsker å gi unge tilflyttere en varm velkomst til Rørvik og skape en følelse av tilhørighet. Rørvikdagan 2023 vil være en plattform for dem, hvor de kan vise frem sin kreativitet, talenter og unike perspektiver. Vi tror på at inkludering er nøkkelen til et sterkt samfunn, og derfor har vi satt sammen et bredt spekter av arrangementer som appellerer til alle aldre og interesser.

Gesture, Font

Gode liv i nærøysund

For å sikre en vellykket inkludering av unge tilflyttere vil det også være muligheter for mentorordninger og frivillig arbeid. Vi oppfordrer erfarne innbyggere og bedrifter i Rørvik til å delta og dele sin kunnskap og erfaring med de som trenger det mest. Dette vil ikke bare hjelpe de unge tilflytterne å finne sin plass i samfunnet, men også berike kommunen som helhet.

Et samarbeid med mening

Bli med på Rørvikdagan 2023 og bli en del av en inkluderende bevegelse som ønsker å skape en varm og trygg havn for unge tilflyttere. Sammen med Nærøysund kommune jobber vi for å bygge broer og styrke samfunnet vårt gjennom kultur, fellesskap og samarbeid.

Dette er en festival du ikke vil gå glipp av!

Kontakt oss

Er det noe du lurer på, er det bare å ta kontakt med kommunens servicekontor på kommunehuset i Grong sentrum. Servicekontoret kan nås på telefon 74 31 21 00 eller på epost: postmottak@grong.kommune.no, og er åpent hverdager kl. 09.00 – 15.30.

Biblioteket er også et fint sted å oppsøke hvis du trenger informasjon.

https://www.grong.kommune.no/tjenester/kultur-idrett-og-fritid/kultur/bibliotek/

Følg oss også på facebook www.facebook.com/grongkommune.

Vennlig hilsen

Samskapende kommune

Gjennom et tett samarbeid med Nærøysund kommune ønsker vi å legge til rette for en positiv integrering av unge tilflyttere.

En Fot i Namdalen er nytt konsept-arrangement der unge innbyggere i alder 18–35 år får komme med gode innspill til hva som til for gjøre Nærøysund mer attraktiv som bosted for tilflyttere og hva som må til for å få ungdommen tilbake etter endt utdanning.

Vi gleder oss til å se deg i Nærøysund!

Gesture

Verden trenger flere Namdalinger!

På grunn av alarmerende tall om at det flytter like mange fra som til Namdalen, og stadig økende behov for mer arbeidskraft, ønsker Namdal Regionråd å teste om det er mulig å bruke eksisterende kulturarenaer i Namdalens kommuner som tilrettelagt møteplass for lettere sosial inkludering og dermed sjanser for økt bli –og bolyst.

I 2023 testes ulike aktiviteter under fire festivaler i fire namdalske kommuner: Musikkfestdagan i Grong (Grong kommune), Norsk revyfestival (Høylandet kommune), Rørvikdagan ( Nærøysund kommune) og Namsosmartnan (Namsos kommune)

Disse tester blant annet ut ulike tilbud av aktiviteter som spise sammen, møteplasser for aldersbestemte grupper, sirkus-show, familieshow, tilrettelagte arbeidsplasser for unge i utenforskap, synlighet av fritidstilbud og bidra som frivillig i arrangementene.

Prosjektet tar utgangspunkt i FNs bærekraftsmål 11:

Font

OM DENNE ARTIKKELEN

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Namdalsavisas markedsavdeling.
Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.