Annonsørinnhold

Bli med på NamsosMartnan

– en folkefest for alle, der unge tilflyttere får en sentral rolle!

Namsosmartnan er en årlig tradisjon som tiltrekker seg besøkende fra fjern og nær. I år er arrangementet mer inkluderende enn noensinne, med et sterkt fokus på å engasjere og involvere unge tilflyttere.

I samarbeid med Namsos kommune ønsker vi å skape en positiv og mangfoldig opplevelse som reflekterer det pulserende livet i byen vår.

KIKKSTARTER

– Gratis vorspiel og billett til Martnasfæsten til nytilflyttere

Som nytilflytter til Namsos inviteres du til eget vorspiel på Barrique og får deretter gratis billett til Martnasfesten på Festplassen.

Alle nyinflyttede i Namsos kommune skal ha fått egen invitasjon til Namsosmartnan. 

Ta kontakt med martnaskontoret om denne ikke er mottatt.

Tilbudet gjelder aldersgruppen 18-35 år.

Font

En meningsfull fritid

På martnasområdet i år finner du et stort utvalg av lokale lag og foreninger som viser frem og forteller om sine tilbud. Namsosmartnan og Namsos kommune legger sammen til rette for at alle innbyggere her skal kunne finne noe meningsfylt å bruke fritiden sin på. Tilbudene lokalt er veldig varierte – så her skal det være noe for enhver smak.

Sammen skaper vi muligheter

Samarbeidet med Namsos kommune er viktig for å sikre at Namsosmartnan er tilpasset behovene til alle innbyggerne. Kommunen bidrar med ressurser og ekspertise og for å skape et engasjerende og inkluderende arrangement. Vi har et felles mål om å skape et miljø der alle kan delta og føle seg velkomne, uavhengig av bakgrunn eller alder.

Namsos er kjent for sin rike kulturarv, og under Namsosmartnan 2023 ønsker vi å feire mangfoldet av kulturer og tilbud som finnes i vår kommune. Ved å inkludere unge tilflyttere ønsker vi å skape en plattform der de kan dele sine unike perspektiver og bidra til å berike arrangementet.

Kontakt oss

Er det noe du lurer på, er det bare å ta kontakt med kommunens servicekontor på kommunehuset i Grong sentrum. Servicekontoret kan nås på telefon 74 31 21 00 eller på epost: postmottak@grong.kommune.no, og er åpent hverdager kl. 09.00 – 15.30.

Biblioteket er også et fint sted å oppsøke hvis du trenger informasjon.

https://www.grong.kommune.no/tjenester/kultur-idrett-og-fritid/kultur/bibliotek/

Følg oss også på facebook www.facebook.com/grongkommune.

Vennlig hilsen

Folkeliv og kulturelt mangfold

Namsosmartnan er et symbol på inkludering og samarbeid. Det er et arrangement der mangfoldet av kulturer og perspektiver får skinne, og der alle skal føle seg hjemme.

Bli med oss på denne spennende reisen og opplev folkelivet som gir deg et glimt av Namsos sitt kulturelle mangfold.

Velkommen til Namsosmartnan 2023 – hvor alle er inkludert, og deltakelse er nøkkelen til suksess!

Font

Verden trenger flere Namdalinger!

På grunn av alarmerende tall om at det flytter like mange fra som til Namdalen, og stadig økende behov for mer arbeidskraft, ønsker Namdal Regionråd å teste om det er mulig å bruke eksisterende kulturarenaer i Namdalens kommuner som tilrettelagt møteplass for lettere sosial inkludering og dermed sjanser for økt bli –og bolyst.

I 2023 testes ulike aktiviteter under fire festivaler i fire namdalske kommuner: Musikkfestdagan i Grong (Grong kommune), Norsk revyfestival (Høylandet kommune), Rørvikdagan ( Nærøysund kommune) og Namsosmartnan (Namsos kommune)

Disse tester blant annet ut ulike tilbud av aktiviteter som spise sammen, møteplasser for aldersbestemte grupper, sirkus-show, familieshow, tilrettelagte arbeidsplasser for unge i utenforskap, synlighet av fritidstilbud og bidra som frivillig i arrangementene.

Prosjektet tar utgangspunkt i FNs bærekraftsmål 11:

Font

OM DENNE ARTIKKELEN

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Namdalsavisas markedsavdeling.
Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.