Annonsørinnhold

Med kraft i elver og folk
– møtes alle i Grong

I Grong kommune i hjerte av Namdalen har man tradisjon med å ta vare på hverandre. Det kommer stadig nye innbyggere til kommunen, og disse ønsker vi i år velkommen med et sosialt og hyggelig møtepunkt. Musikkfestdagan i Grong er den perfekte velkomstarenaen for nye og gamle grongninger, og også de som bor utenfor kommunens grenser.

Bli med på en musikalsk reise gjennom tid og inkludering på Musikkfestdagan i Grong 2023!

Vi inviterer deg til å oppleve en unik festival som forener to verdener - klassisk musikk og inkluderende fellesskap.

Musikkfestdagan i Grong er stolt av å presentere et variert og spennende program som vil begeistre både musikkentusiaster og de som ønsker å oppdage sjangeren for første gang.

I hjertet av den majestetiske Grong kommune, vil festivalen finne sted i vakre omgivelser som legger til rette for en unik opplevelse av klassisk musikk.

GRATIS VELKOMSTARRANGEMENT

Festivalen arrangeres i år for andre gang. Nytt av året er at alle tilflyttere i Grong kommune har fått invitasjon til et gratis velkomstarrangement som er del av festivalen i Kuben kulturhus. Her presenteres Grongs mange muligheter og tilbud.

Dette foregår 25. mai fra klokka 19.00.

Facial expression, Flash photography, Smile, Eye, Beard, Fashion, Happy, Eyelash, Gesture, Iris

Etterpå får de fremmøtte gratis inngang på Festkonsert med Elisabeth Andreassen og Knut Marius Djupvik.

Organism, Font

Hvis de heller vil se den klassiske familieforestillingen “Peter og ulven", kan de også velge det. Den fremføres av musikerne i POCUS sammen med skuespiller Tore B. Granås.

Kontakt oss

Er det noe du lurer på, er det bare å ta kontakt med kommunens servicekontor på kommunehuset i Grong sentrum. Servicekontoret kan nås på telefon 74 31 21 00 eller på epost: postmottak@grong.kommune.no, og er åpent hverdager kl. 09.00 – 15.30.

Biblioteket er også et fint sted å oppsøke hvis du trenger informasjon.

https://www.grong.kommune.no/tjenester/kultur-idrett-og-fritid/kultur/bibliotek/

Følg oss også på facebook www.facebook.com/grongkommune.

Vennlig hilsen

Kommune

Verden trenger flere Namdalinger!

På grunn av alarmerende tall om at det flytter like mange fra som til Namdalen, og stadig økende behov for mer arbeidskraft, ønsker Namdal Regionråd å teste om det er mulig å bruke eksisterende kulturarenaer i Namdalens kommuner som tilrettelagt møteplass for lettere sosial inkludering og dermed sjanser for økt bli –og bolyst.

I 2023 testes ulike aktiviteter under fire festivaler i fire namdalske kommuner: Musikkfestdagan i Grong (Grong kommune), Norsk revyfestival (Høylandet kommune), Rørvikdagan ( Nærøysund kommune) og Namsosmartnan (Namsos kommune)

Disse tester blant annet ut ulike tilbud av aktiviteter som spise sammen, møteplasser for aldersbestemte grupper, sirkus-show, familieshow, tilrettelagte arbeidsplasser for unge i utenforskap, synlighet av fritidstilbud og bidra som frivillig i arrangementene.

Prosjektet tar utgangspunkt i FNs bærekraftsmål 11:

Font

OM DENNE ARTIKKELEN

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Namdalsavisas markedsavdeling.
Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.