Annonsørinnhold

– navlestrengens endelikt

Førerkortet

Med førerkortet i hånda, står poden ved en av livets store veiskiller. Denne lappen representerer en måte å komme seg vekk på – men også den enkleste veien hjem.

Font

Med førerkortet i hånda, står poden ved en av livets store veiskiller. Denne lappen representerer en måte å komme seg vekk på – men også den enkleste veien hjem.

– navlestrengens endelikt

Førerkortet

Ingrid tar lappen

Font

På det tidspunktet at den lille parasitten* omsider setter seg alene i bilen og kjører ned i solnedgangen, markerer også et vendepunkt i ditt liv. Den foresatte.

Du er langt fra fri, men nå vil du etterhvert få mer etterlengtet alenetid. Tid til å dyrke kjærligheten.

Eller endelig å kunne tusle rundt i bare trusa, når som helst, hvor som helst i huset – ditt hus.

*Vi mener selvfølgelig ikke å antyde at ditt barn er en parasitt. Ditt barn er perfekt, og  du er verdens beste foresatte. Vi prøver bare å være litt morsomme, sånn at du ikke sovner mens du lar deg påvirke av vår annonsering.

Veien til førerkortet kan være lang, kostbar og full av angst, for både parasitt og vertskap. Trekanten trafikkskole har spesialisert seg i å lette denne prosessen, for alle involverte.

Å velge trafikkskole gjøres ut i fra flere parametre. Vi vil nå ta for oss flere av disse, og alle vil lede deg tilbake til Trekanten trafikkskole.

Du kan allerede nå hoppe over innsalget, og gå rett til timebestilling.

Søk mer bekreftelse

Hva er viktig for deg, den foresatte?

Du bryr deg om sikkerhet, profesjonelle trafikklærere, enkle prosesser, pris og tilgjengelighet, og at din lille tronarving skal føle mestring.

Å daglig sette seg inn i en bil med en person som ikke på noe mulig vis kan kjøre bil, for så å la denne personen kjøre oss rundt overalt, krever nerver av stål. Det krever også et voldsomt fokus på sikkerhet. Bare stol på oss, ingen er mer opptatt av det enn oss.

  1. Sikkerhet

2. Profesjonelle trafikklærere

Motor vehicle, Smile

Vi har drevet med dette i 30 år. Vi hadde aldri satt oss inn i den bilen, hadde vi ikke struttet av selvtillit over egne evner.

3. Enkle prosesser

Det er en app for alt. Nå er det også en app for trafikkopplæring. Den laster du ned, og der booker du kjøretimer, og betaler med VIPPS undervegs. Nytt fra i år er at man kan bestille førerprøven selv, men vi kan gjøre det for deg, hvis du ønsker.

Last ned appen her

Portable communications device, Mobile phone, Telephony, Gadget, Gesture, Smartphone
Font
Font

4. Pris og tilgjengelighet

Water, Sky, Plant, Mountain, Tree, Lake, Bridge

Vi tilbyr trafikkopplæring fra våre avdelinger i Namsos og Rørvik.

Vi har alltid drømt om å etablere oss i Ytre Namdal. 1. september åpnet vi dørene i 1. etasje i Søsterskipet på Rørvik. Her har vi masse plass i nye, fine lokaler! Helt ny bil har vi også skaffet oss.

5. Mestringsevne

Motor vehicle, Automotive design, Steering part, Flash photography, Car, Smile, Wheel

Å kjøre bil er jo ikke spesielt vanskelig – når du først kan det. Etter å ha sittet sammen med de unge håpefulle i tusenvis av kjøretimer, har vi etterhvert lært oss hvordan vi skal takle deres nerver og usikkerheter. Å kjøre bil med oss er faktisk lærerikt og gøy. Skal vi ha en god dag på jobb, er vi avhengig av å ha elever som trives og mestrer sammen med oss.

Vi hadde ikke drevet på i 30 år, hadde det ikke vært en gjensidig glede der inne i det lille klasserommet på hjul.

Hva er viktig for ditt barn?

Etter 30 år som trafikkskole har vi gjennom empiri kommet frem til at det er faktisk bare én avgjørende faktor som gjelder når kidsa skal velge kjøreskole – er bilen kul?

Vehicle registration plate, Automotive tire, Wheel, Car, Grille, Window

Svaret er ja.

Våre biler er megakule. Det er nye, moderne biler, med alt det stilige. Vi har biler med automatgir, og faktisk har vi en bil med manuell girkasse også.

OK, så noen velger oss også på grunn av vårt gode rykte, men vi liker egentlig ikke å skryte...joda...neida...men jo.

Table, Shirt, Furniture, Smile, T-shirt

Vi tilbyr trafikkopplæring i følgende klasser

Personbil

Personbil med tilhenger

Moped/mopedbil

Lett MC 

Hvorfor velge mopedbil?*

Med mopedbil så bestemmer du når og hvor du skal. Den er lett å kjøre, parkere og du har bagasjerom til tingene dine. Veien til skolen, venner eller trening har aldri vært enklere eller raskere. I mopedbilen har du plass til en venn eller annen passasjer. Du blir fort populær når du har plass til en venn på en regntung dag! Mopedbilen blir fort en hyggelig og sosial del av dagen din.

Ettersom bilen har så mange gode sikkerhetstiltak, som for eksempel piggdekk, så kan du kjøre den året rundt. Du holder deg tørr og varm uansett årstid. Du kjører både til vinter og sommeraktiviteter i feriene, i tillegg til alle daglige behov. 

*kilde mopedbil norge.

Automotive parking light, Tire, Wheel, Vehicle, Car, Hood
Automotive parking light, Tire, Wheel, Vehicle, Car, Grille, Hood

Ingrid valgte Trekanten trafikksole og kjørte opp på første forsøk.

Ingrid(18) er født og oppvokst på Otterøya og går på skole i byen, så for henne var det aldri noen tvil. Når tiden var moden,  måtte hun kjøre opp for bil. 

Sammen med mor eller far har hun prøvekjørt siden hun var 16 år, og første kjøretime ble bestilt når hun var 17.

– Gutta i Trekanten var inne på skolen og hold trafikalt grunnkurs. De fikk umiddelbart veldig god kontakt med oss elevene, de fremsto stødige og flinke, og vi fikk alle et veldig godt inntrykk. Dette er nok grunnen til at jeg og mine venner valgte å kontakte Trekanten når tiden var inne for å starte på veien til førerkortet, forteller Ingrid.

Font

Ingrid tok seg god tid til oppkjøringen, og det var viktig for henne å møte godt forberedt til førerprøven. Teoriprøven ble bestått på første forsøk.

– Sammen med Bent Are la vi opp et løp som passet meg, og på samme måte avgjorde vi når jeg var klar for å ta førerprøven.  Under opplæringen har det alltid vært god og trygg stemning i bilen, og det har egentlig ikke føltes ut som jeg har gått i skole, forklarer hun.

– Jeg var ganske nervøs i forkant av førerprøven, så det var veldig lurt å ha en kjøretime sammen med Bent Are samme dag som prøven skulle gjennomføres. Jobben hans ble å roe meg ned, noe han klarte utmerket, forteller Ingrid.

Motor vehicle, Automotive design, Smile, Glasses, Car, Sunglasses, Hood, Light, Goggles

Hun har allerede kjøpt seg bil, noe som kan komme godt med i nær fremtid.

– Jeg har lyst til å utdanne meg til sykepleier. Siden jeg har familie i Tromsø, og synes at det er en fantastisk by, håper jeg at jeg kan studere der oppe, avslutter den blide Otterøy-jenta.

Om denne artikkelen

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Namdalsavisas markedsavdeling.
Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.