Annonsørinnhold

Stor interesse for

Høkneslia

Ett år er gått siden Høknes Eiendom la ut 100 enheter for salg i det attraktive området i Namsos. Siden da har de solgt 20 enheter, og det lover godt både for prosjektet og for det nye nabolaget som holder på å ta form.

Topp Moderne

– Fra å være vant til å selge 5-6 enheter i året, så er 20 mye, ja, sier prosjektleder Ivar Andreas Sellæg Asbøll fornøyd.

20 enheter på ett år er langt over hva som var forventet, og dermed langt over budsjett. Det kan ikke kalles annet enn en svært god start for prosjektet.

Noen av dem som har kjøpt eiendom er allerede godt i gang med byggingen, og vi ser både eneboliger og leilighetskompleks som er på god vei opp.

Utsikten blir slående; både Spillumsfjellet og Namsen kan nytes fra nye boligene.

BOLIGER SOM VOKSER MED FAMILIEN

– Noen har faktisk kommet så langt at de er i gang innvendig, så det er nok noen som gleder seg til å flytte inn om ikke så alt for lenge, sier Ivar.

Arkitekten bak enhetene i byggetrinn to, som ligger nederst i Høkneslia, er Nils Sigurd Klykken i Arkplan i Namsos. Han er også fornøyd med prosjektet så langt.

– Det som er best med Høkneslia, er at det skjer noe i Namsos. Det er nybygging, og det er det ikke mye av på denne siden av brua. Høkneslia er et nytt felt, og det er gode boliger som treffer veldig mange, uansett hvor de er i livet.

De som bosetter seg i Høkneslia, vil gjerne ha nærhet til skole, barnehager og idrettsanlegg. Nær-fasilitetene spiller stor rolle.

– Vi har lagt vekt på kjernefamilien. Enhetene vi setter opp er tilpasset et livsløp; Barna er små en viss tid, og når de flytter ut, går det an å ta i bruk utleiedelen. Boligene vokser med familiene, og vi treffer mange med denne modellen, sier Nils Sigurd.

Godt samarbeid

Byggetrinn én er det Mesterbygg og Bjørnar Blengsli som prosjekterer. Her er fem av syv hus solgt, pluss at én tomt er reservert. Blengsli tror det skal gå greit å få solgt den aller siste tomta også.

– Da setter vi det opp selv, og selger det. Når det er gjort, er den øverste rekka full, sier Bjørnar fornøyd.

Men lengre ned er det fortsatt mye å ta av. Men med 20 solgte på ett år, kan det være lurt å melde interesse nå.

OM DENNE ARTIKKELEN

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Namdalsavisas markedsavdeling.
Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.