Annonsørinnhold

Livet starter på 60

- i et borettslag på Skage.

Nytt infomøte

På utkikk etter ny bolig, eller bare interessert i å vite mer om prosjektet? Møt oss på

Skage Frivilligsentral Tirsdag 21. februar fra 14.00 – 16.00.

Allerede 3 solgte

og 2 reserverte!

Kanskje har dere bikka 60 og ser frem mot pensjonisttilværelsen, er av den oppfattelsen at livet leves best på bygda og at det må være lov å tenke litt på hva som er best for dere i årene som kommer. Kanskje skal ikke dagene gå med på å klippe plen og måke snø – muligens er det ikke du som skal henge i malingsveggen, og kanskje er det ikke du som skal holde liv i rosebuskene. Er det rett og slett dags for å trappe ned på pliktene, og trappe opp trivselen og velværen? 

At Overhalla er et godt sted å bo er ingen godt bevart hemmelighet. Det seiles i medvind, og miksen av et nytenkende næringsliv, en kommune i god driv og gode kulturtilbud for store og små, gjør at man lett kan se for seg å bli gammel her.

Dette har ikke gått Stiklestad Eiendom hus forbi, for og si det sånn. Hva gjør så en eiendomsutvikler når man ser ei bygd i full blomst, og finner ei tomt perfekt for bebyggelse? Jo, det bygges. Denne gangen er det leiligheter for voksne kjøpere, og alt ligger til rette for et fantastisk prosjekt.

Hair, Smile, Chin, Outerwear, Eyebrow, Eye, Sleeve, Gesture, Collar

Hanne B. Sørensen i Aktiv er ansvarlig megler for prosjektet “Skivefabrikken borettslag”.

– Det er lenge siden det er bygd noe nytt på Hunn. Det ligger noen leiligheter bortover mot kirka, men det begynner å bli ei stund siden. Jeg har inntrykk av at mange som er fra området, ønsker å bli boende der også når de blir eldre, bare i litt tryggere omgivelser uten så mye vedlikeholdsansvar, forteller Sørensen.

Prosjektet består av 14 leiligheter, fordelt på 2 bygg, i tillegg til boder og garasjeanlegg.Leilighetene selges som andelsleiligheter som tilknyttes Skivefabrikken Borettslag.

– På tomta hvor prosjektet skal oppføres sto en opprinnelig tyskerbrakke som ble oppført under 2. verdenskrig. Etter krigen ble bygningen benyttet som landets eneste skyteskivefabrikk av Sigurd og Gerhard Skilleås, derav har vi valgt navnet «Skivefabrikken Borettslag».

Rectangle, Font
Map, Rectangle, Font
Rectangle, Font, Schematic
Rectangle, Font

– Du kan velge om du ønsker 2 eller 3 soverom, alt etter budsjett, hva du foretrekker og har behov for. Fra 65 m2 til 85 m2. Moderne leiligheter med store vindusflater, åpen stue/kjøkkenløsning, samt romslig veranda for å nevne noe. Utbygger velger dessuten å tilrettelegge med både utvendig trapp og løfteplattform slik at alle kan ha adkomst opp til 2. etasje. Prosjektet ble lansert før jul, og det er allerede 2 kjøpere, fortelle den engasjerte megleren. 

– Vi har den glede av å kunne tilby Husbankfinansiering på fellesgjelden, som medfører lavere rente enn hva øvrige finansinstitusjoner kan tilby. Mange nye prosjekt har avdragsfrihet de 10 første årene. I vårt prosjekt betales det også avdrag på fellesgjelden, slik at du betaler ned på fellesgjelden fra dag 1. En investering for fremtiden, forklarer Jo Morten Aunet fra Grong Sparebank.

Inviterer til infomøte

Tirsdag 21. februar inviterer Sørensen og utbygger alle som vil vite litt mer om prosjektet til et infomøte. Møte finner sted på Skage Frivillighetssentral fra 14.00 -16.00.

– Vi ønsker alle interesserte velkommen til et uforpliktende infomøte, hvor vi vil presentere prosjektet, og gå gjennom prospektet. Dette er en fantastisk mulighet for de rette kjøperne, og vi håper at folk kommer å lar seg inspirere. Kaffe og enkel servering blir det også, så uansett blir det ei koselig stund, bedyrer Sørensen med et smil. 

Om denne artikkelen

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Namdalsavisas markedsavdeling.
Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.