Drømmer du om hytte?

Perfekte hytter for Trøndelag

– Jeg klarer ikke å finne en hytteleverandør som passer bedre for Trøndelag enn Saltdalshytta. At vi i Mester-Bygg nå kan tilby disse hyttene til våre kunder er veldig gledelig.

Det er en ivrig Øistein Aagård som snakker. Flatangeringen har jobbet som tømrer i mange år, og har opparbeidet seg tittelen fagskoleingeniør og Mesterbrev som han kan vise til. Øistein har jobbet for Mester-Bygg i fire år, og han har nå gått fra byggeleder/prosjektleder til stillingen som salgsleder for Saltdalshytta i Namdalen.

– Dette er en stor nyhet. Det er faktisk så nytt at vi ikke har markedsført det enda, sier han og ler.

Saltdalshytta har delt inn markedet sitt i regioner, og Øistein har nå ansvaret for å formidle og selge de tradisjonsrike hyttene i Namdalen, fra Steinkjer i sør til nordlandsgrensa i nord.

– Jeg er «styggheldig». Trøndelag er jo rik på variert natur, og Saltdalshytta passer perfekt inn i landskapet vårt. De har gjennom 40 år spesialisert seg på fjellhytter og sjøhytter, og med områdene vi har her kunne det ikke passet bedre.

Hytter for store og små (lommebøker)

Saltdalshytta ønsker å bidra til at familier får mer tid sammen, at flest mulig skal kunne få realisere hyttedrømmen, og at de skal lage hytter som varer gjennom generasjoner. Derfor satser de sterkt på kvalitet, fleksibilitet og god pris.

– Saltdalshytta har et bredt spekter av hytter, og de er enkle å tilpasse etter kundenes ønsker og behov. Noe av det jeg liker best med hyttene, er at de har mange gode løsninger for å utnytte plassen maksimalt, sier Øistein.

Selve hytta blir produsert på Norges største og mest moderne hyttefabrikk i Saltdal før de ferdige elementene fraktes til tomta. Er du hendt, vil du kanskje sette opp hytta selv, og hvis ikke, kan du få den helt nøkkelferdig. Da er det Mester-Bygg som tar seg av oppføringen, og da går det sannelig unna!

– Når elementene har kommet, kan vi ha hytta ferdig oppført i løpet en uke, forteller Øistein.

Enorm interesse

Mange drømmer om hytte om dagen, og det har delvis vært rift om hyttetomter. Men du må ikke nødvendigvis ha tomta i boks for å gå til anskaffelse av ei Saltdalshytte.

– Vi har vært heldig og fått tak i gode hyttetomter der vi får legge ut hyttene våre. I første omgang gjelder det Vik på Flatanger, Sandvika på Otterøya og Kiran i Roan. Dette er perleplasser for fine sjøhytter, sier Øistein. Til de som ønsker snø og fjell, kan vi også tilby en fantastisk tomt på Løvsjølia hyttefelt i Lierne, legger han til.

Er du heldig og sitter med ei tomt, men mangler hytte, vet du hvem du skal snakke med.

– Jeg gleder meg som bare det, sier den ferske salgslederen som skal bringe Saltdalshytta til Namdalen.

Font

Flatanger

Vik

Kilbakken fritidsfelt

Hytte med fantastisk sjøutsikt, nøkkelferdig fra Saltdalshytta.

Velkommen til idylliske Kilbakken fritidsfelt på Vik i Flatanger. Et hyttefelt med frittliggende tomter til ferie-og fritidsformål.

Med sjøen og naturen som nærmeste nabo byr området på et aktivt friluftsliv. Tomtene har flotte sol- og utsiktsforhold. Landskapet er preget av fargerike lyngheier, knauser og slette svaberg.

Beliggenheten oppfordrer til båt og sjøaktiviteter. Havet byr på delikatesser som fisk og skalldyr. Havfiske kan man praktisere ute på det åpne havet, Folla. Området har et mangfoldig dyre- og fugleliv med blant annet sjøfugler, ørn, niser, oter, elg og rådyr. Skulle man ønske å ta det hele i skue kan man ta en tur på de mange fjelltoppene som finnes på Vik kan by på. På klare dager kan man da se langt ut i havetgapet.

Kilbakken fritidsfelt på Vik i Flatanger ligger knappe 8 mil fra Namsos og ca 10 mil fra Steinkjer.

En helt ny Saltdalshytta-hytte

Helt ny hytte av typen ”Johannesbu” fra serien Aurora, er en av bestselgerne i serien. Dette er hytta for den lille familien, einstøingen, jegeren eller deg som har sansen for ”compact living”.  Med et fotavtrykk på drøyt 9x5 meter krever den små inngrep i naturen, og er således snill mot sine omgivelser. Den er også snill med pengeboka, og derfor en rimelig inngangsbillett til hyttelivets gleder. Hyttas størrelse gjør den dessuten perfekt for deg som vil gjøre en smule egeninnsats, og da blir billetten enda rimeligere.

For deg som vil ha en moderne og kompakt familiehytte er Johannesbu et perfekt valg.

Det er funnet plass til 1 soverom på hovedplanet, og god takhøyde på hemsen der hvor det også er mulighet til sengeplass. Fronten domineres av høye vinduer som strekker seg helt opp til skråtaket og gir det romslige oppholdsrommet lys og volum.

Her er kjøkkenet trukket ut i en nisje som skaper enda mer plass, og som også gir fasaden ekstra karakter. Johannesbu oppleves som romslig, takket være god takhøyde og store vinduer som henvender seg direkte til utsikten.

Tilpassinger og justering kan gjøres for at hytten skal passe akkurat dine ønsker og behov - som bildene viser kan den enkelt tilpasses ulike stilarter både utvnedig og innvendig!

Beliggenhet: ved sjøen
Boligtype: hytte
Soverom: 2
Bruksareal: 46 m²
Grunnflate: 49 m²

Flatanger

Kjærlighetstien

Kjærlighetsstien hyttefelt

Namdalens fineste hyttetomt på Kjærlighetstien i Flatanger - selges med nøkkelferdig hytte fra Saltdalshytta!

Velkommen til idylliske Kjærlighetstien hyttefelt på Lauvsnes i Flatanger kommune. Et nyetablert hyttefelt med frittliggende tomter til ferie-og fritidsformål. Med sjøen og naturen som nærmeste nabo byr området på et aktivt friluftsliv. Tomtene har gode sol- og utsiktsforhold.

Området har en fantastisk panoramautsikt med landskap preget av sjø, fargerike lyngheier, knauser og slette svaberg.

Beliggenheten oppfordrer til båtliv  og sjøaktiviteter, og det er gode muligheter for å få både fisk og skalldyr. Havfiske kan man praktisere ved f.eks ute på Fløanfjorden og ikke minst ute på det åpne havet Folla.

Flatanger har mangfoldig dyre- og fugleliv med blant annet sjøfugler, ørn, niser, havoter og elg og rådyr. På klare dager kan man se langt utover havet og beskue holmer og øyer som hører til rundt Lauvsnes og Flatanger

Sentralt

10-15 minutter gange fra hyttefeltet mot sentrum vil du finne en innholdsrik og moderne Sparbutikk som kan tilbyde det meste en dagligvare måtte ha, i tillegg til nystekt kaffebrød og ferdig grillmat.

På Lauvsnes ligger også Zanzibar Inn; en flott restaurant/pub som holder åpent både ukedager og i helgene. Zanzibar Inn er et populært møtested blant beboende og turister i Flatanger.

Beliggenhet: ved sjøen
Boligtype: annet fritid
Eieform bolig: eier (Selveier)
Soverom: 4
Grunnflate: 89 m²
Boligareal: 81 m²
Tomt: eiet

Otterøya

Nedre Sandvika

Hytte med unik beliggenhet og fantastisk sjøutsikt selges nøkkelferdig.

Velkommen til idylliske Nedre Sandvika på Otterøya. Et hyttefelt med frittliggende tomter til ferie- og fritidsformål.

Med sjøen og naturen som nærmeste nabo byr området på et aktivt båt- og friluftsliv. Tomtene har flotte solforhold og en fantastisk panoramautsikt. Landskapet er preget av fargerike lyngheier, knauser og slette svaberg.

Beliggenheten oppfordrer til båt og sjøaktiviteter. Området har et mangfoldig dyre- og fugleliv med blant annet sjøfugler, ørn, niser, havoter og hjort. I tillegg byr Otterøya på mange flotte naturopplevelser både på sjø og land. Skulle man ønske å ta det hele i skue, kan man ta en tur på alle de fjelltoppene som Otterøya har å by på.

Nedre Sandvik hytteområde ligger ca. 15 min kjøring fra Namsos sentrum.

Beliggenhet: ved sjøen
Boligtype: hytte
Eieform bolig: eier (Selveier)
Soverom: 3
Grunnflate: 56 m²
Tomteareal: 800900 m² (eiet)

Roan

Kiran

Moderne hytte med unik beliggenhet med vakker strandlinje og utsikt! Nøkkelferdig fra Saltdalshytta.

Velkommen til idylliske Nordskjørvika hyttefelt på Kiran i Roan Kommune, knappe 2 timers kjøretur fra Namsos. Hyttefeltet er nyetablert med frittliggende tomter til ferie-og fritidsformål.

Med sjøen og naturen som nærmeste nabo byr området på et aktivt båt- og friluftsliv. Tomtene har flotte solforhold og panoramautsikt over fargerike lyngheier, knauser og slette svaberg.

Skulle man ønske å ta det hele i skue, kan man ta en tur på de mange fjelltoppene som Kiran kan by på. På klare dager, kan man se Almenningen, Værøya og ikke minst beskue Arnsteinsundet og det åpne havet. På fine dager kan du også ta en turen med båt for å besøke populære Stokkøya og Lindsøya.

Vakre Kiran kan tilby noe for alle. Kiranfjellet er et populært turområde for beboende og turister. Stien opp til Kiranfjellet er pent opparbeidet, og har lett fremkommelighet for alle og hvermann. Følger du denne stien, vil du møte 6 (små) flotte ferskvann med fiskemuligheter. På toppen av fjellet er det en fantastisk havutsikt, som bare sees.

Ønsker du å ta turen til butikk eller nærmeste båthavn, er det kun 10-15 minutter gange fra hyttefeltet.

Beliggenhet: ved sjøen
Boligtype: hytte
Eieform bolig: eier (selveier)
Soverom: 3
Bruksareal: 67 m²
Grunnflate: 74 m²

Lierne

Løvsjølia hyttefelt

Elektroklar hytte til salgs på Løvsjølia i Lierne.

Løvsjølia hyttegrend ligger sørvendt med panoramautsikt mot Hestkjølen (1375 moh) og Storbursklompen (1117 moh). Området byr på gode muligheter for jakt, fiske og flotte turer i et praktfullt fjellterreng. I tillegg ligger området vel til rette for kajakk og kanoturer.

Merkede skiløyper starter ved tomtegrensen, og går inn i Lierne Nasjonalpark. I kort avstand fra hyttegrenden, ca 15 minutter å kjøre, ligger Holand alpinanlegg og Sandvika sentrum med butikker og kommunesenter.

En hytte her vil gi deg mer enn et fristed, det vil være et ypperlig rekreasjonssted for deg og familien.

Beliggenhet: På fjellet
Boligtype: Hytte
Soverom: 4
Bruksareal: 132 m²
Grunnflate:
101 m²
Meter over havet: 604

Forehead, Smile, Cheek, White, Beard, Jaw, Standing, Iris, Happy, Style

Øistein
aAgård

Salgsleder
Saltdalshytta


Line
Rectangle, Font
Font

OM DENNE ARTIKKELEN

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Namdalsavisas markedsavdeling.
Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

ANNONSØRINNHOLD

Font
Logo, Line, Text, Font