Annonsørinnhold

Den perfekte aktivitets-ferien for nysgjerrige barn

Den perfekte aktivitets-ferien for nysgjerrige barn

Spør du barna dine hva de vil oppleve i ferien, vil svaret ofte være å spise is, bade og møte Kaptein Sabeltann. Og det er jo topp, men kanskje ikke å gjøre det samme hvert eneste år, eller?

Over år har Museet Midt jobbet målrettet for å finne en måte å formidle historie og kunst til de minste, på deres premisser.  Det er prøvet og feilet, forsket og pønska, og nå har vi jaggu naila det. Kommer du til Namdalen i år, eller at du tilogmed kanskje bor her, så vil du kunne gi barna topp opplevelser, som vil holde de aktive, men også gi de litt å tenke på, og sjansen for at de lærer noe nytt er overhengende stor. Og rosin i pølsa; du vil selv finne stor glede i opplevelsen også.

Men her er mye å henge fingra i, så la oss bare starte planleggingen.

Museet Midt består i hovedsak av fire avdelinger, eller destinasjoner, om du vil, fordelt på to byer, Namsos og Rørvik. For mange høres kanskje ikke ordet museum særlig spennende ut, men vi lover at det skjuler seg mange kule ting å gjøre inne (og ute) på alle våre fire museer. Bare vent og se.

Om denne artikkelen

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Namdalsavisas markedsavdeling.
Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.