Social group, Team, Standing, Photograph, White

Firmapresentasjon

MK Salg

De kan få bilen din til å skinne, de kan kle deg opp i solide klær, og de kan trykke opp klær med bilder av bestemor, om du ønsker det.

– Jeg våkner opp og aner ikke hvordan dagen blir, det er det beste med å jobbe i MK Salg, sier en blidspent Mats Kvamsø.


Kvamsø er daglig leder i MK Salg, tidligere MK Salg og Service, som holder til i Industrivegen 4 på Spillum sammen med arbeidsmarkedsbedriften MN Vekst. De to bedriftene samarbeider om en rekke prosjekter, og det er nesten ikke måte på hva de kan hjelpe deg med.

Produsert av Namdalsavisa markedsavdeling
for MK Salg as

Font, Logo, Text
0

– MK Salg har ekspandert fra å drive med salg av verneutstyr, arbeidsklær, papir, kjemikalier og gulvvaskmaskiner til å nå også kunne tilby designproduksjon, produksjon- og legging av dekor, skilting og profilering. I sammarbeid med MN Vekst tilbyr vi også vasking og polering av bil.

Kvamsø nesten hiver etter pusten når han er ferdig med å ramse opp tjenestene som tilbys i Industrivegen 4. For tre år siden kjøpte de lokalene og startet samtidig samarbeidet med MN Vekst, og etter det har det gått slag i slag.

Gøy på jobben

Industrivegen 4 ligger på Spillum, nordafor rundkjøringa til Lauvhammeren og vestafor Namsos Fritid. Mange har nok kjørt forbi uten å helt vite hva som skjuler seg bak fasaden som «alltid» har vært der.

0

Innholdsrikt

Når vi entrer lokalet kommer vi først inn i butikkavdelingen som består av arbeidstøy i mer eller mindre sterke signalfarger. Tar vi noen steg lenger inn er vi i produksjonsavdelingen. Her sitter Maja Martinsen og Sondre Skage i MN Vekst konsentrert ved hvert sitt bord, mens Anneli Iversen i MK Salg delegerer oppgaver. Det er ikke langt mellom dyp konsentrasjon til rungende latterkrampe på de tre, og det er ingen tvil om at
de har det gøy på jobben. 

– Jeg liker så godt å holde på med sånn prikkel-arbeid, sier Maja fornøyd der hun skjærer ut en logo som skal trykkes på noen babyklær. 

– Det liker jeg også, men jeg liker dataarbeid best, skyter Sondre inn. 

– Det er helt utrolig, de har en tålmodighet som ikke finnes hos meg, ler Anneli når hun ser detaljene i det de gjør. 

0

Godt arbeidsmiljø

Det er ingenting å si på arbeidsmiljøet i Industrivegen 4. De to bedriftene har henholdsvis tre og opptil elleve ansatte/plasser, og flere av dem som jobber der har forskjellige utfordringer.

– Det er det som gjør det så bra her. Selv om vi har folk her med utfordringer i livet, ler vi mye. Det er mest glede med det, og det gjør arbeidsdagen desto mer variert, sier Kvamsø. 

Monochrome, Black
Automotive design, Vehicle door, Car
Product
0

Veien videre

I løpet av den siste tiden har MK Salg renovert og bygget ut lokalene, i tillegg til at de har utvidet butikkavdelingen. Kundegruppen deres er alt fra store og små håndverksbedrifter, kommuner og privatpersoner. Man skulle tro at det ble roligere tider nå når utvidelsen er ferdig, men den gang ei.

– Her utvikler vi oss hele tiden. Vi har vært heldige under pandemien, for oppdragene har tatt seg opp, heller enn å minke, forteller Kvamsø, vel vitende om at ikke alle er i den posisjonen.

Det er mange fordeler med å være sammensatt, spesielt når man får til å tilpasse seg, og man i tillegg har evnen til ta utfordringer med et smil.