Mester-Bygg er et byggmesterfirma som holder til i Namsos, og som bygger både hus, hytter og større bygg i hele Namdalen.

Mester-Bygg har over 30 ansatte, og er en av Namdalens største byggmestre for tradisjonell oppsetting av trehus. Som forhandler av Mesterhus, JKE Design og Saltdalshytta har Mester-Bygg tilgang til et nasjonalt nettverk av leverandører og fagpersonell, noe som gir store fordeler for kundene og en variert hverdag for de som jobber der. Mester-Bygg har fagpersoner i hele byggeprosessen.


Med lærlinger, fagarbeidere, byggmestre og ingeniører i egen bedrift er de klare for alle typer byggeoppdrag. Møt noen av de som jobber i Mester-Bygg her.

Bjørn Marius

Hanssen

Bjørn Marius

Hanssen

Lønn under utdanning

Bjørn Marius er utdannet tømrer og har vært innom små og store oppdrag i Mester-Bygg.

Nå har han utdannet seg til byggmester og ingeniør. Utdanningen og lønn under studier har Mester-Bygg betalt. Uten en slik tilrettelagt ordning hadde dette blitt vanskelig å kombinere med full jobb og familie.

I dette huset …

… med denne
utsikten …

… monterer Bjørn Marius Hanssen
JKE-kjøkken.

I dette huset …

… med denne
utsikten …

… monterer Bjørn Marius Hanssen
JKE-kjøkken.

Bjørn Marius har vært tømrer i Mester-Bygg i 11 år.Han er videreutdannet til byggmester og ingeniør, og trives fortsatt best ute i felten.

Material property
Det er mye latter og liv på arbeidsplassen. Et godt arbeidsmiljø er en forutsetning for å trives

Bjørn Marius Hanssen (35)

Design og kvalitet

Mester-Bygg er eneste leverandør av JKE-kjøkken i Namdalen. JKE-kjøkken er stilrene, nordiske kjøkken, og dansk design og kvalitet på sitt beste.

– Grunnen til at vi valgte JKE er at de har et bredt sortimentet. De har en del smarte detaljer og fleksible løsninger som andre kjøkkenleverandører ikke har. Det gjør at både kjøkken, bad og garderober kan skreddersys til den minste detalj, forteller Mester-Byggs kjøkkendesigner Hilde Merethe Sandnes.

Nå er det mange Namdalinger som ønsker JKE design, og Mester-Bygg er ikke vanskelige å be.

Sindre Aspnes

Davidsen

Ei seriøs lærlingebedrift

Sindre er en av hele fire lærlinger i Mester-Bygg.

Han fikk lærlingeplass etter å ha vært innom bedrifta på praksis gjennom Olav Duun videregående skole. Etter praksisen spurte han om sommerjobb før han nå arbeider med å lære seg tømrerfaget som lærling. Trivelig miljø og varierende arbeidsoppgaver gjør at han liker seg godt.

Å være flere lærlinger i ei bedrift er positivt.

Lærlingene har stor nytte av hverandre og Mester-Bygg drar stor nytte av å lære opp flere samtidig.

Sindre får hele tiden god oppfølging av erfarne kollegaer.

Å være flere lærlinger i ei bedrift er positivt.

Lærlingene har stor nytte av hverandre og Mester-Bygg drar stor nytte av å lære opp flere samtidig.

Sindre får hele tiden god oppfølging av erfarne kollegaer.

Material property
I Mester-Bygg får jeg prøvd meg på «alt». Når jeg er ferdigutdannet kan jeg bygge meg et hus helt på egen hånd

Sindre Aspnes Davidsen (19)

Lærlingene i Mester-Bygg får også erfaring med hyttebygging. Hyttene som settes opp på Bjørgan er nøkkelferdige Saltdalshytter. Selve hytta blir produsert på Norges største og mest moderne hyttefabrikk i Saltdal før de ferdige elementene fraktes til tomta.

Hytter for Namdalen

I 2021 ble Mester-Bygg forhandler av Saltdalshytta i Namdalen. Saltdalshytta har gjennom 40 år spesialisert seg på fjellhytter og sjøhytter, og passer derfor perfekt til namdalsk natur.

– Saltdalshytta satser sterkt på kvalitet, fleksibilitet og god pris, og det henger godt sammen med det vi ønsker å levere, sier salgsleder Øistein Aagård i Mester-Bygg.

– Nå har vi satt opp nøkkelferdige saltdalshytter på Otterøya, Flatanger og Bjørgan, og vi merker at det er populære hytter.

SiGBJØRN

FÆRØVIK

En veteran

Sigbjørn er utdannet tømrer og jobber med oppføring av trehus fra bunn av.

Som tømrerbas i Mester-Bygg styrer Sigbjørn små og store byggeprosjekter ute på byggeplassen. Han er av veteranene i firmaet og trives svært godt. Etter snart 20 år i Mester-Bygg kan han ikke se for seg en annen arbeidsplass.

Større prosjekter krever mer mannskap, og forskjellig kunnskap.

Godt samarbeid
er gull verdt!

Med 20 års fartstid er Sigbjørn er en av veteranene i Mester-Bygg. Han trives så godt at han ikke kan se for seg en annen arbeidsplass.

Godt samarbeid
er gull verdt!

Med 20 års fartstid er Sigbjørn er en av veteranene i Mester-Bygg. Han trives så godt at han ikke kan se for seg en annen arbeidsplass.

Material property
I Mester-Bygg slipper jeg å reise så langt for å komme til prosjektene jeg jobber på. Det er behagelig med kort reisevei og store frihet i hverdagen

Sigbjørn Færøvik (59)

Små bygg og store bygg

Uansett hva du skal ha av trebygg, kan Mester-Bygg bistå i arbeidet. Mester-Bygg har over 30 ansatte, og er en av Namdalens største byggmestre for tradisjonell oppsett av trehus. Som medlem av landets største boligkjede Mesterhus har de tilgang til et nasjonalt nettverk av leverandører og fagpersonell.

Når brannstasjonen på Jøa renoveres, er det Mester-Bygg som gjør jobben. På slike prosjekter er det til en hver tid både erfarne tømrere og lærlinger. Det gir en god synergi, godt miljø og god lærling.

Jobb med oss

Vil du jobbe med Bjørn Marius, Sindre, Sigbjørn og de andre i Mester-Bygg?

Se mer her
Smile, Outerwear, Photograph, White, Black, Jaw, Sleeve, Beard, Happy, Collar

BJARNE
HOLMSEN

Daglig leder

Line
Rectangle, Font
Font
Triangle, Font
Font
Font
Font
Product, Rectangle, Font
Triangle, Rectangle, Font
Font
Material property, Product, Azure, Font

OM DENNE ARTIKKELEN

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Namdalsavisas markedsavdeling.
Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Line
Logo, Line, Text, Font

ANNONSØRINNHOLD