Kysten

kaller

Snaue berg, glitrende hav.

Kuling, sjøsprøyt og piskende regn.

Horisontens brennende solnedgang.

Nesten midnattsol. Nesten mørketid.

Og et yrende næringsliv, stadig i utvikling.

Velkommen til Nærøysund.

Ei trygg havn og ambisjoner om 1000 nye arbeidsplasser

Vi er Nærøysund – en kommune på Namdalskysten. I dag er vi nesten 10 000 som ser mulighetene for å jobbe, bo og leve her ute.

Nærøysund er Norges største havbrukskommune, og havet er drivkraften i den lokale veksten. Men vi har så mye mer. Barnehager og skoler. Fritidstilbud for alle aldre. Et rikt kultur- og idrettsmiljø. Attraktive og inkluderende lokalsamfunn. Et voksende og innovativt næringsliv. De beste folkene.

Gjennom bedriftsnettverket Emploi +1000 skal vi videreutvikle alt dette. Gjennom økt samhandling mellom privat og offentlig sektor skaper vi tusen nye arbeidsplasser innen 2030. Og allerede nå trenger vi flere folk! Vi søker deg som vil være en del av denne positive utviklingen.

I samarbeid med InnovArena, Emploi +1000, Nærøysund kommune og Namdalskysten Næringsforening, har vi samlet flere ledige stillinger som nå finnes i Nærøysund.

Velkommen til oss.

Flere varierte

stillinger ledig

Rørvik Marina styrker teamet

Næringslivet på Namdalskysten er i rivende utvikling, og sammen har vi definert målet +1000, ett tusen nye arbeidsplasser i regionen innen 2030.

Rørvik Marina AS er per nå 26 ansatte, men arbeidsstokken forventes å nærme seg 35 personer i løpet av de nærmeste årene. En årsak til dette er vårt nye serviceanlegg på Marøystranda. Her kan vi raskt og effektivt ta på land fartøy opp mot 400 tonn og 40 meter, for service og reparasjoner både ute- og innendørs.

Rørvik Marina betjener fiskeri, havbruksnæringa og fritidsflåten. Vi forhandler en rekke verdensledende produkter som Volvo Penta, Yamaha, Yanmar, Raymarine og flere.

Vi har butikk og et betydelig delelager, og tilbyr også vinterlagring av fritidsbåter i oppvarmet hall. Vi kan også gi service- og vedlikehold på båter i vinteropplag.

Rørvik Marina betjener fiskeri, havbruksnæringa og fritidsflåten. Vi forhandler en rekke verdensledende produkter som Volvo Penta, Yamaha, Yanmar, Raymarine og flere.

Vi har butikk og et betydelig delelager, og tilbyr også vinterlagring av fritidsbåter i oppvarmet hall. Vi kan også gi service- og vedlikehold på båter i vinteropplag.

Rørvik Marina søker


• Mekaniker/industrimekaniker

• Sveiser, stål/aluminium

• Verkstedmedarbeider

• Overflatebehandler


Søknadsfrist: 15. januar

FELLES FOR ALLE STILLINGENE

Ønskede egenskaper

• Du arbeider selvstendig, strukturert og effektivt, samt godt i team

• Du er positiv og bidrar til et godt arbeidsmiljø

• Du trives med høyt tempo og har kapasitet til å stå på ekstra når det er nødvendig.


Vi kan tilby

• Gode betingelser, pensjonsordning og forsikringer

• Topp fasiliteter og mye nytt utstyr i nytt verkstedanlegg

• Nødvendig opplæring og kursing

• Hyggelige og kompetente kollegaer

• Et lokalsamfunn i vekst, fylt av optimisme og fremtidstro.Aqua Kompetanse søker forsker

Manpower søker
kompetanse til Nærøysund

Vil du drive med forsknings- og utviklingsarbeid og arbeide tett på havbruksnæringa?

Vi søker forsker innen molekylærbiologi

Du får både delta og lede små og store forsknings- og utviklingsprosjekter, både ute på feltarbeid og bak skrivepulten.

Søknadsfrist: 16. januar 2022

For livet i havet

Aqua Kompetanse AS ble stiftet i 2000, og har i dag avdelinger i Flatanger, Namsos, Rørvik, Sandnessjøen, Tromsø, Bergen og Stavanger.

Vi går på jobb for livet i havet – hver eneste dag. FoU-avdelingen driver forskning- og utviklingsarbeid knyttet til oppdrett og marint miljø.

Avdelingen består av syv dedikerte medarbeidere som samarbeider tett med de andre avdelingene våre; miljøavdelingen, vanndynamikkavdelingen og fiskehelseavdelingen.Hva kan vi tilby deg?

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en variert og fleksibel arbeidshverdag – i et humørfylt og faglig utfordrende arbeidsmiljø.

Hos oss er det store muligheter for å initiere egne prosjekter som svarer på relevante problemstillinger innenfor havbruk. Vi har et bredt nettverk av samarbeidspartnere, og kan være en dør inn til et nytt og spennende fagfelt for de riktige kandidatene.

Aqua Kompetanse har markedets beste pensjonsordning.MOVEO SØKER FLERE DATAGURUER

Gjør «alt» innen data

Moveo har i nesten 20 år jobbet med avanserte IT-løsninger og kommunikasjon for næringsliv i Namdalen og langs kysten forøvrig. De leverer og utvikler et bredt spekter av dataløsninger som strekker seg fra industrielle løsninger til standard kontorløsninger. I tillegg tilbyr de skreddersydde skyløsninger, support og teknisk IT-drift av servere og utstyr ute på kundenes lokasjoner.


Nå trenger de flere folk. Mange folk!Kompetanseutvikler
Sikkerhetskonsulent
Nettverkskonsulent
Skyarkitekt/systemkonsulent
Teknikere

Sikkerhetskonsulent

Du vil ha primærfokus på sikkerhet. Ivaretagelse av god helhetlig sikkerhet i våre kunders IT-løsninger, er det vi ønsker at du skal drømme om, men du må også ha evnen til å få drømmer om til virkelighet.Nettverkskonsulent

Alle veier fører til Rom, men ikke innenfor IT.  Du må ha strategiske/analytiske evner til å bygge gode og effektive nettverksløsninger.Kompetanseutvikler

Liker du folk OG er over normalt genuint interresert i å få lære folk nye ting? Hvis du i tillegg har en god porsjon datakunnskap kan du passe godt som kompetanseutvikler hos oss. Du vil da jobbe tett på våre kunder for å heve og videreutvikle din digitale kompetanse.Skyarkitekt/systemkonsulent

Du vil jobbe som retningsviser for våre kunder i den digitale transformasjonen. Her vil du sette opp en rekke ulike skyløsninger, samhandling og integrasjoner for våre kunder.Teknikere

Bak det meste hos oss finner du noen duppedingser. Vi trenger deg som elsker å jobbe med IT, montering og drift. Som kreativ og løsningsorientert finner du løsninger som kan fikse både de enkle og mer kompliserte problem.

Søknadsfrister: fortløpende
Søknader sendes til jobb@moveo.no

NÆRØYSUND KOMMUNE SØKER FLERE FOLK

Mange muligheter

Det er få steder du kan få et mer komplett bilde av kysten og kystkulturen som i Nærøysund kommune.

Kommunen strekker seg fra fra storhavet med Borgan i vest, til Foldereid med fjord og fjell i øst. Midt mellom ligger de to kommunesentrene Kolvereid og Rørvik, og på alle kanter finner vi tusenvis av perler, enten det er øyene i havet, eller tettstedene rundt. Nærøysund har et rikt og variert kultur- og idrettsmiljø med blant annet nye idrettshaller der det yrer av store og små. Kommunen har også egen flyplass med flere daglige avganger mot Trondheim. Rørvik er dessuten anløpssted for Hurtigruta med avganger både nord- og sørover hver dag.

Nærøysund kommune er i vekst, noe som vises godt på kommunens hjemmeside der det kontinuerlig legges ut ledige stillinger. Enten du arbeider med økonomi, klima, oppvekst eller helse, så har vi noe for deg akkurat nå.

Nærøysund er under utvikling, og mye av ressursene går til barn og unge.

Allerede nå søker vi etter ferievikarer innenfor helse.

Nærøysund kommune søker også etter

Avdeling Økonomi

· Regnskapsansvarlig

· Regnskapsmedarbeider kortidsvikariat

Avdeling Strategi og samfunn

· Klima- og miljøplanlegger – prosjektstilling

Avdeling Oppvekst og familie

· Rådgiver med ansvar for grunnskole

· Fast stilling i barnevernstjenesten

· Vikariat i 100 % kombinasjonsstilling med ansvar for kompetanseheving innenfor grunnskole og videregående skole

· 40 % midlertidig stilling som assistent i barnehage. Mulighet for vikartimer som assistent i både skole og barnehage

Avdeling Helse og Velferd

· Ferievikarer søkes for 2022

· Rekrutteringsstillinger for å stimulere til karriere innen helsearbeid

· Trivselsagenter ved kommunens sykeheimer

Nærøy Bo- og behandlingssenter

· Avdelingsleder 100 % stilling på institusjon på Kolvereid

· 2 x 100 % sykepleier

· 3 x 100 % helsefagarbeider

Rørvik Sykestue

· 2 x 100 % sykepleier

· 1 x 100 % helsefagarbeider

· 2 x 60 % helsefagarbeider natt

Rus og psykisk helse – Rørvik

· Sykepleier/vernepleier

OM DENNE ARTIKKELEN

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Namdalsavisas markedsavdeling, NA Kreativ.
Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Logo, Line, Text, Font

ANNONSØRINNHOLD