Vision care, Glasses, Smile, Organ, Coat, Hearing, Yellow, Eyewear

Dette er en stillingsannonse myntet på deg.

Men først er det et par ting du må ta stilling til - i hjertet ditt.

En ganske fin plass egentlig.

Dette er Høylandet.

Dette er også Høylandet.

Se så gøy de har det her.

Se så gøy de har det her

Vi er kjent for å arrangere revyfestival. Folk kommer hit for å rehabiliterers. Noen kommer hit for å titte på fugler, gluttsnipa  for eksempel, hun er fin.  Vi har fått oss ny flerbrukshall, og vi bruker den til alt mulig. Vi styrer på vettu. Alle disse dagene som kom og gikk - vi visste at de var selve livet vi. Null stress.

Vi trenger mer folk. Folk som kan jobbe. Der kommer du inn i bildet. Vi trenger deg. Og kanskje du trenger oss, du bare vet det ikke enda.

Å flytte hit er et valg vi kan gå god for. Vi liker det. Mesteparten av tiden er alt vanlig. Innimellom feirer vi livet som om det en dag skulle forsvinne.

Hvorfor skal du finne på å flytte til Høylandet da, tenker du vel kanskje? Finnes jo jobber i mer sentrale strøk også.

La oss først definere et liv, ditt liv kanskje. Mye av tiden vil gå med til jobb. En time forsvinner ofte over middag. Så er du personlig sjåfør og saft-kelner for dine barn frem til siste nattasangen er sunget. Så er det dags for å krangle litt med samboer før dere blir venner igjen, og ser TV resten av kvelden.

Sove, våkne, gjenta.

Helga kommer og helga går, og når kollega ber deg oppsummere helga, vil det som oftest refereres til ei rolig helg med familien.  

Dette er altså livet. Eller hvertfall en del av det. Trikset er å se all kjærligheten som ligger i detaljene. Og å glede seg over de små tingene til hverdags, og begeistret se frem mot dagene hvor man slår på stortromma og gjør noe utenom det vanlige.

Uansett hvor i landet du bor, vil dette være likt.

Men hos oss er det i tillegg trygt og forutsigbart, og minimum med styr å ståk. Og skulle du ønske å kjøpe deg hus her, er det ganske billig, hvis du sammenligner med Oslo og New York.

Høylandet fra gluttsnipas perspektiv, en rolig oktoberdag

Du flytter ikke til Høylandet på grunn av revyfestivalen. Eller alle tilbudene denne bygda har å tilby, og det er overraskende mange. Eller at alle er så vennlige og naturen er så grønn.

Det er selvfølgelig mer sammensatt enn som så.

Smile, Outerwear, Property, Sleeve, Building, Hat, Community

Men bare vit at hvis du vurderer Høylandet, så har vi det meste på stell. Resten er opp til deg.

OM DENNE ARTIKKELEN

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Namdalsavisas markedsavdeling.
Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Logo, Line, Text, Font

ANNONSØRINNHOLD

Logo