Vi oppgraderer våre systemer for bedre hverdagsflyt

Helgen 8.-11. september skal vi oppgradere våre banksystemer i Grong Sparebank. Dette gjør vi fordi vi ønsker å gi deg som kunde en enda bedre bankhverdag og for at vi skal kunne ha muligheten til å utvikle oss i fremtiden.

I den forbindelse vil du som kunde oppleve en kort periode med nedetid og her har vi samlet viktig informasjon som er det greit at du gjør deg kjent med.

Viktig å vite for deg som kunde

  • Du kan bruke betalingskortet ditt som normalt gjennom hele helga. Dette gjelder både debit – og kredittkort.
  • Du kan betale med Vippsnummer i butikk, restaurant og på nett, og utføre vennebetalinger med kort som normalt.
  • Du kan bruke BankId som normalt hele helgen for signering av betalinger og innlogginger på ulike sider og tjenester. Men husk at saldo ikke vil være tilgjengelig gjennom helgen.
Vision care, Personal computer, Output device, Glasses, Laptop, Netbook, Smile

«Vi er opptatt av å være en moderne og fremoverlent bank med gode tekniske løsninger som gir våre kunder en god bankhverdag. For å fortsatt kunne levere dette på et høyt nivå er vi nå avhengige av å skifte banksystem. Dette kommer til å komme alle våre kunder til gode på sikt.»

Jon Håvard Solum

Administrerende banksjef i Grong Sparebank

Disse tjenestene blir utilgjengelige

  • Du kan ikke logge inn i nett- og mobilbanken. Den vil være utilgjengelig fra fredag 08.09 kl. 14:00 til og med søndag 10.09. 
Mandag 11.09 vil du oppleve en ny nettbank med nye og forbedrede funksjoner. Den nye nettbanken vil du kjenne igjen fra Eika Mobilbank
  • Du kan ikke sjekke saldoen på kontoene dine
  • Du kan ikke overføre penger mellom kontoer
  • Du kan ikke betale regninger eller opprette nye avtalegiroer

Hvis du lurer på noe så finner du nok svaret i denne lenken.
Kundeservice kan kontaktes som normalt gjennom hele helgen.

Nytt utseende på nettbanken

Mandag 11. september vil alle funksjoner igjen være tilgjengelig. Dersom du allerede bruker vår nye mobilbank vil du kjenne deg igjen. Både design, navigasjon og funksjonalitet er likt-  med noen nyheter og endringer.

Vi gleder oss til å kunne tilby våre kunder en enda bedre digital løsning og en bedre bankhverdag. Men husk; disse systemene er også nye for oss som jobber i bank så de første dagene etter skiftet så håper vi dere er litt tålmodige med oss.

Product, Rectangle, Font

Til våre bedriftskunder

Les mer om hvordan du påvirkes som bedriftskunde:

grong-sparebank.no