Annonsørinnhold

Påska er like rundt hjørnet, og det er høysesong for båtpuss og sjøsetting. Mangler du noe småtteri til arbeidet, har Brygga Båt nå gjort det enklere for deg; de har nemlig lansert nettbutikk.

NY PÅ NETT

– Her kan du finne alt fra reservedeler, vester, flyteplagg, jakker, navigasjonsutstyr, kartplottere, ekkolodd, servicedeler til motorer … Ja, det meste av ekstrautstyr til båten, forteller Fredrik Wågan, daglig leder i Brygga Båt.

Han gleder seg til å se hvordan mottakelsen blir, for selv om tilbudet ikke har vært etterspurt, så tror de at det skal komme godt med i en tid der de aller fleste er digitale og godt vant med å handle på nett.

Nettbutikken er oppe og går, men det er ikke før nå den blir markedsført. Likevel er det noen som har funnet veien inn.

– Forrige mandag var det en kar innom som viste oss et skjermbilde av noe han hadde sett på nettbutikken, og i dag fikk vi telefon fra en som hadde sett en snøfreser der, så ballen er i ferd med å rulle, sier Fredrik fornøyd.

Vinn vinn

Fredrik har også tro på at nettbutikken kan frigjøre kapasiteten til de ansatte i butikken. At de får bedre tid til å hjelpe kundene som besøker Brygga Båt, i stedet for å være på telefon med noen som trenger utstyr.

– Nå kan kundene selv bestille via nettbutikken, og det er vinn-vinn for alle parter, sier han.

– Noe av det mest geniale, er at man kan skrive inn for eksempel modellnummeret på motoren, så får man opp delene man trenger, forklarer Fredrik.

«Noe av det mest geniale, er at man kan skrive inn for eksempel modellnummeret på motoren, så får man opp delene man trenger»

-Men mangler du båt? Ikke fortvil, for nå har du enda mer å velge mellom; i tillegg til merker som Buster, Husky, Yamarin Cross, Finnmaster, Yamarin, Saga og Pioner, er Brygga Båt nå også forhandler av Øien Båt.

-Men mangler du båt? Ikke fortvil, for nå har du enda mer å velge mellom; i tillegg til merker som Buster, Husky, Yamarin Cross, Finnmaster, Yamarin, Saga og Pioner, er Brygga Båt nå også forhandler av Øien Båt.

Etterlengtet og ettertraktet

– Vi fikk agentur for Øien Båt i desember, så det er rimelig ferskt forteller Fredrik. De tok kontakt med oss, og vi var ikke vanskelige å be, for det er et segment vi har lett etter.

Øien Båt er et veletablert og norskprodusert merke som har holdt på siden 1960. De tilbyr åpne sjøbåter som egner seg spesielt godt til fiske, frakt og tur. - Med andre ord: det er veldig fine bruksbåter, perfekt for Namdalskysten. De kan leveres med og uten motor.

– Disse båtene har skikkelig kvalitet. Vi har en kollega i Bergen som selger hundre Øien-båter i året, og ikke hatt en eneste reklamasjon på dem, forteller Trond Wågan, selger i Brygga Båt. Det er norsk håndverk på sitt beste.

Brygga Båt har allerede solgt de to første modellene de fikk inn, men de venter flere leveringer den nærmeste tiden.

I tillegg til god kvalitet, er Øien Båt prisgunstige båter.

– Eksempelvis modell 530 med 40 hester motor og litt utstyr kommer på rundt 210 000 kroner. Får man i tillegg fisk, er det mye for pengene, sier Trond.

«Får man i tillegg fisk, er det mye for pengene»

Naval architecture, Sky, Snow, Watercraft, Boat, Wheel, Tire, Slope

God kapasitet

Etter noen utfordrende år med korona, er Brygga Båt nå rustet for et knallår. Slutten på 2022 fikk en oppsving da de solgte en båt av merket Saga til 3 millioner, og januar har vært veldig bra. Interessen for båt er utvilsomt stor i hele regionen.

Under koronaen hadde Brygga Båt vanskeligheter med å levere enkelte båter og motorer siden leverandørene slet med å få tak i det samme. De måtte si nei til flere kunder, og det var ikke noe særlig. Nå er det annerledes.

– Jeg tror vi har hele omsetningen fra 2020-23 på lager nå, sier Trond fornøyd. Vi vil ikke ha enda en sesong med dårlig tilgang på båter, sier han.

Butikken til Brygga Båt er derfor fylt opp, og Fredrik og Trond forsikrer at de skal klare å levere både båt og motor til alle som vil ha i år.

– Nå har det vært to år der vi har solgt litt større båter med store motorer, så jeg tror kanskje det blir litt mindre båter i år. Rundt 19-20 fot tenker jeg vi skal selge mange av, sier Fredrik.

Kanskje det blir ny Øien Båt?

«Fredrik og Trond forsikrer at de skal klare å levere både båt og motor til alle som vil ha i år»

OM DENNE ARTIKKELEN

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Namdalsavisas markedsavdeling.
Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.