Hjelp til innredning?

– Bohus Tynset gjør det enkelt for deg som kunde!

– Her hos oss får du alt i ett: Interiørrådgivning, møblene du trenger, utkjøring og hjelp til montering, smiler Marit Rønning.

Font

Annonsørinnhold

Du føler det med en gang du kommer inn på Bohus Tynset: Hjertevarmen. Og så fort Marit Rønning oppdager at du er på vei inn, møter hun og gjengen hennes deg med åpne armer. Hva er du på utkikk etter? Kan de hjelpe?

Som daglig leder på møbelbutikken de siste åtte årene, er Marit et kjent ansikt for mange av kundene som stikker innom Bohus i Parkveien.

– Kan bli med hjem

Og i disse dager gleder hun seg stort over at Bohus Tynset kan tilby tips og råd innen interiør og møbler hjemme til folk – og i butikk.

– Vi har fagfolk med mange års erfaring i butikken som er engasjerte i interiør og design, og vi blir gjerne med hjem til folk for å komme med tips og råd, forteller Marit.

Interiørrådgivning inkludert

Dersom du handler møbler og interiør på møbelbutikken på Tynset, får du interørrådgivningen hjemme  uten ekstra kostnad.

– Folk ønsker denne tjenesten mer og mer fordi de vil ha hjelp til helhet i husene sine, smiler Marit.


Interior design, Furniture, Comfort, Wood
Tableware, Dishware, Comfort, Wood, Hat, Serveware, Drinkware, Art, Plate

Marit brenner for alt av design og er opptatt av det skal se lekkert og delikat ut. Her fra en leilighet hun har vært med på å innrede for visning.

– Nå er det høst og høstfarger som gjelder. Og ikke minst lys, forteller Bohus-lederen mens hun viser fram interiørdesign som hun har stått for.

Kunder med ulike behov

Når kundene oppsøker møbelbutikken, tar de gjerne med seg bilder, romtegninger, gardinprøver og annet materiale  for at de ansatte ved Bohus Tynset skal kunne hjelpe dem med å plukke ut noe som passer. Og det gjør de gjerne.

– Blant dem som oppsøker oss er det store forskjeller på behov. Et ungt par med funkishus har ofte andre tanker og behov enn en eldre dame som kun trenger en ny stol, sier Marit.


– Med hjertet i hånden

Det aller viktigste for henne og de ansatte er at kundene er fornøyde.

– Jeg sover ikke før jeg vet at du som kunde har det bra. Det betyr utrolig mye for oss her på Bohus at kundene snakker godt om oss, sier Marit Rønning. Hun ønsker alltid å gi litt ekstra service.

– Som regel står jeg her med hjertet i hånda når kundene ber meg om hjelp. For meg er dette ikke bare en jobb, men en livsstil. Jeg går 110 prosent inn i det og prøver alltid å gi mer.

Marit Rønning

Kveldsåpent ved behov

De ansatte ved Bohus Tynset liker å tro at de skiller seg ut på god service.

– Ettersom Bohus Tynset er en lokal butikk i sentrum, er vi veldig tilgjengelig for folk flest. For eksempel åpner vi gjerne opp butikken etter åpningstid dersom noen trenger det, forteller Marit.

Varer kjøres ut ukentlig

Det kjøres faste ruter med frakt av bestilte møbler fra Bohus Tynset.

– Dette blir stadig mer populært ser vi. Det er enkelt å gå inn døra, bestille, få møblene levert – og til og med montert hvis kunden ønsker det, forteller Marit og legger til:

– Mandag kjører vi sørover og tirsdag nordover. Innimellom svipper vi innom Oppdal og Gudbrandsdalen hvis det er leveranser der. Møbelkjøp skal være enkelt hos oss. Mange setter pris på at vi frakter ut og at det kun koster 500 kroner her i Fjellregionen. Eventuelle kostnader i forbindelse med montering kommer i tillegg.

Bohus-gjengen på Tynset f.v: Marit Rønning, Mariann Aker, Lars Nytrøen, Tone Bjørkmann og Trond Dalbakk.

Vi leverer hjem
Vi tilbyr hjemlevering, utpakking og montering!
Priser
Spør oss gjerne om priser og betingelser.
Lån henger gratis
Vi tilbyr også gratis utlån av henger,
Smile, Sleeve, Gesture, Window

Mariann Aker hjelper deg gjerne med veiledning av produkter – som for eksempel solskjerming og rullegardiner.

Flere og flere ønsker å skreddersy tepper og gardiner. Måltilpasset søm får du hjelp til av  Mariann.

Paret bak Bohus Tynset

Helt siden 2014 har samboerparet Lars Nytrøen og Marit Rønning drevet Bohus Tynset sammen.

– Lars er driftssjef og personalansvarlig. Han jobber også med salg, montering og som sjåfør. Vi er et godt team og spiller på hverandre. Han eier huset og jeg er daglig leder, forklarer Marit.

Marit har bakgrunn fra Coop Hus og Hjem hvor hun startet i 1998.

– Jeg har alltid drevet med butikk og service. Det er det jeg brenner for. Om du så kommer hit for å få hjelp med en lyspære eller en ny sofa, så skal du få den hjelpen du trenger, smiler hun.

En møbelbutikk i medvind

Bohus Tynset har gått veldig bra helt siden paret startet opp for åtte år siden, mye takket være god lokal handel og mange artige prosjekter, tror de.

– Koronatiden var utfordrende, men det gikk likevel greit. Nå er vi spente på vinteren, sier Lars Nytrøen.

Flere planer framover

– Vi er stolt over det vi gjør her på Bohus Tynset og det vi får til i lag her i butikken. Og det må vi tørre å si. Vi er nok litt for beskjedne ellers, sier Marit.

Paret har allerede mange planer for å utvikle butikken videre.

– Vi gleder oss til fortsettelsen, smiler Lars og Marit.

Marit Rønning

Sett av god tid!

Møbel og interiørkjøp blir mest vellykket når du har gjort gode forberedelser. Det gjelder om du «bare» skal kjøpe deg et nytt teppe, eller om du skal gjøre større endringer som å bytte ut sofa, spiseplassen eller investere i ny seng.

Tenk godt over hvor stor plass du trenger, og hvilke farger du ellers skal bruke i rommet. Ta gjerne med mål, tegninger/prøver på materialer og fargekoder om du skal fornye vegger, gulv og tak. Ellers – bruk god tid! Har du ikke mulighet til å komme innom på dagtid, fikser vi en avtale på kvelden. Fornyelser av hjemmet skal være gøy, og vi skal gjøre det enkelt for deg!


Budsjett

Hva skal det koste? Lag et enkelt budsjett og hold deg innenfor. Få på plass de store tingene, så kan du krydre med småvarer etter hvert. Husk at Bohus har møbler i alle prisklasser. Ditt behov er avgjørende for kjøpet, så her er det viktig at vi som fagfolk lytter godt og bistår med gode råd underveis.


Din signatur

De fleste av oss liker interiør som føles personlig, og vi har alle ulike preferanser på farger, former og utførelse. Hjemmet ditt skal være et sted du trives og finner ro. Gjør det gjerne rent, ryddig og moderne, men husk å få fram sjela og din egen vri.

Kjøp med hjertet og ikke bare etter noe du har sett i et blad. Ditt hjem speiler din historie. Uansett type bolig hjelper vi deg å finne ut hva som er best i praksis, hva som er funksjonelt og hva som gjør seg estetisk.


Vær miljøbevisst

Enkelt og greit: Kjøp kvalitet og vedlikehold møblene, da varer de år etter år.


Gled deg!

Det har vært en utrolig reise for oss i Bohus Tynset å få lov til å være leverandør til de tusen hjem og hytter her i regionen. Alle er unike, alle har sin historie og alle er i ulike faser og livssituasjoner. Viktigst for oss er at du skal føle deg ivaretatt, ha gode kundeopplevelser og møte fagfolk i alle ledd.

Vårt aller beste råd er: Finn glede i å fornye, og kos deg i prosessen. Uansett om du skal kjøpe et nytt bilde eller om det er større investeringer på gang. Å vente på nye møbler skal du gjøre med fryd og gode, yre sommerfugler i magen. La oss innfri dine forventninger og drømmer. For husk: Livet er her og nå!

FEM GODE TIPS FRA MARIT

VELKOMMEN TIL BOHUS TYNSET!

OM DENNE ARTIKKELEN

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen i Arbeidets Rett, men av TA Kreativ på vegne av markedsavdelingen. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Dersom du opplever at denne eller andre annonser fra oss ikke er tydelig merket, gi oss gjerne beskjed.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.